Hotels

De populariteit van Mykonos als vakantiebestemming heeft er voor gezorgd dat er bijzonder veel fantastische hotels op het eiland zijn verschenen. De hotels op Mykonos beschikken niet alleen over een sterk uiteenlopend prijsniveau, daarnaast bieden ze ook nog eens een waaier aan faciliteiten. Wanneer je een hotel op Mykonos wenst te boeken is het dan ook altijd interessant om op voorhand uit te maken welk type van hotel je nu precies wenst te boeken. Wil je vooral zo voordelig mogelijk op Mykonos kunnen verblijven? Of is het de bedoeling dat je een op en top luxueus hotel kan boeken waarbij je de beschikking hebt over heel wat luxueuze faciliteiten? In ieder geval, ongeacht de voorkeur waar jij over beschikt we helpen je op deze pagina graag met het vinden van het voor jou beste hotel op Mykonos!

Een hotel op Mykonos met zwembad boeken

Mykonos staat er natuurlijk om bekend een uitermate zonnige vakantiebestemming te zijn. Dit zorgt er voor dat het merendeel van de vakantiegangers er de voorkeur aan geeft om een hotel op Mykonos met zwembad te boeken. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Heel wat hotels op dit Griekse eiland beschikken dan ook niet zomaar over één, maar zelfs over meerdere zwembaden. Wij stellen alvast graag enkele toppertjes aan je voor!

Myconian Crown Suites

Wil jij ook graag een hotel op Mykonos boeken met zwembad? Wil je bovendien graag kunnen genieten van de meest optimale luxe die dit prachtige eiland je te bieden heeft? In dat geval moet je daarvoor in de richting kijken van de Myconian Crown Suites. De prijs die je hier voor een overnachting betaalt is stevig, maar je krijgt er een ongelofelijke accommodatie voor in de plaats. De Myconian Crown Suites zijn gelegen in Kalafatis en bieden gasten niet alleen een subliem zonneterras met zwembad aan, maar ook een prachtige tuin en natuurlijk een altijd goed gevulde bar! Dit is ongetwijfeld één van de beste hotels van Mykonos.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Het Mykonos Grand Hotel & Resort is een prachtig 5-sterrenhotel welke is gelegen aan het strand van Agios Ioannis. Het resort is terug te vinden in het midden van geplaveide paden en biedt een uitzicht op het nabijgelegen eiland Delos. Mensen die specifiek op zoek zijn naar hotels op Mykonos met zwembad zullen kunnen vaststellen dat dit absoluut één van de beste keuzes is.

Tropicana Hotel Mykonos

Het Tropicana Hotel Mykonos is één van de bekendste hotels op het Griekse eiland Mykonos. Het hotel is dan ook direct gelegen aan het beroemde strand ‘Paradise Beach’. Het hotel is een wit geschilderd complex welke bestaat uit twee zwembaden. Bovendien is er ook een leuke strandbar aanwezig en kan je genieten van de meest heerlijke maaltijden in het plaatselijke restaurant.

Wat is het beste hotel van Mykonos?

Veel mensen die van plan zijn om een vakantie naar Mykonos te boeken stellen zich de vraag wat nu precies het beste hotel is  van het eiland. In de praktijk is het echter erg lastig om hier een concreet antwoord op te geven. Verspreid over het eiland zijn dan ook ongelofelijk veel prachtige luxe hotels terug te vinden die al jouw vooropgestelde verwachtingen moeiteloos zullen weten in te lossen. Om je niet helemaal in het ongewisse te laten hebben we alvast enkele van de beste hotels op het eiland voor je op een rijtje gezet:

 • Het Lithos by Spyros & Flora hotel;
 • Het Bespoke Mykonos boutique hotel;
 • Het Damianos Mykonos Hotel;
 • Het Eden View Mykonos Suites and Residences;
 • Het Aeolos Hotel;
 • De Amperian Mykonos Suites;

Uiteraard zijn bovenstaande slechts enkele van de vele uitstekende hotels die Mykonos rijk is. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, zelfs voor de meest veeleisende reizigers heeft het Griekse eiland Mykonos heel wat moois in petto!

Op Mykonos een all inclusive hotel boeken

Wil je graag voor jouw vakantie op Mykonos een all inclusive hotel boeken? Dat kan! Heel wat verschillende hotels op Mykonos bieden hun gasten immers de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit verschillende verblijfsformules. Zo kan je er voor kiezen om te verblijven in een hotel op basis van logies + ontbijt, half pension of all inclusive. Wil je graag een reis naar Mykonos in een all inclusive hotel boeken? Dan zijn de volgende hotels het overwegen waard!

 • Het Mykonos Dove Beachfront Hotel;
 • Het Anax Resort and Spa;
 • Het Myconian Utopia Relais & Chateaux;
 • Het Myconian Avaton – Design Hotels;
 • Het Bellissimo Resort;

Wil jij graag kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie op het paradijselijke Mykonos en dat op basis van een all inclusive formule? In dat geval zijn er in ieder geval meer dan voldoende hotels op het eiland terug te vinden welke aan deze eis zullen weten te voldoen!