Uitgaan

Mykonos staat natuurlijk in eerste instantie bekend als een eiland waar het uitgaansleven hoogtij viert. Steeds vaker kiezen jongeren er voor om hun vakantie op dit prachtige Griekse eiland door te brengen. Op deze pagina is daarom informatie terug te vinden over de verschillende uitgaansmogelijkheden op het Griekse eiland Mykonos.

Mykonos is vooral bekend onder jongeren omwille van z’n uitbundige uitgaansleven. Eerder op deze website hebben we reeds aangehaald dat op Mykonos iedereen welkom is en dat is ook te zien in het nachtleven. Verschillende bars zijn er speciaal voor homo’s en lesbiennes, maar ook hetero’s kunnen er gerust een nachtje vertoeven. Typisch voor Mykono’s zijn ook de vele bars die op het strand uitkomen. Het feestje blijft dan ook vaak niet tussen de vier muren van de bar of discotheek, maar wordt tot op het strand doorgetrokken. Hier duurt feesten met andere woorden echt de hele nacht (en misschien zelfs nog langer)!

Wie het niet zo heeft begrepen op bars of discotheken kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de openluchtbioscoop. Vooral bij (jonge) koppels is dit bijzonder populair, net als het openluchttheater. Ook gewoon rustig en lekker genieten van de Griekse keuken is mogelijk in één van de vele aanwezige restaurants. Hier wordt echt duidelijk dat het eiland leeft van het toerisme en dat zie je niet alleen terug in het aanbod, maar ook aan de manier waarop mensen u zullen ontvangen.